• Jumat, 7 Oktober 2022

Lirik Langgam Campursari Gubuk Asmoro - Lala Athila, Ciptaan Ki Nartosabdo

- Selasa, 2 Agustus 2022 | 13:00 WIB
Lirik Langgam Campursari Tak Enteni - Lala Athila, Ciptaan Ki Nartosabdo.  (Tangkapan layar YouTube @KratonDigital)
Lirik Langgam Campursari Tak Enteni - Lala Athila, Ciptaan Ki Nartosabdo. (Tangkapan layar YouTube @KratonDigital)





SINERGI PAPERS - Lirik Langgam Campursari Tak Enteni ' yang dinyanyikan oleh Lala Athila dalam Kanal YouTube Kraton Digital.

Lagu Tak Enteni sebuah mahakarya seniman dan Dalang Wayang Kulit Legendaris dari Jawa Tengah, Ki Nartosabdo.

 Berikut ini Lirik Langgam Campursari Tak Enteni - Lala Athila.

Baca Juga: Lirik Langgam Campursari Kangene Ati - Prigel Pangayu

Tak enteni
Numbule si selo langke
Sileme prahu gabus
Meh wae rasaku arep pupus

Nora kendhat
Rino wengi jroning ati
Terus tumlawung anjentung
Lan bingung kasurung mergo wuyung

Baca Juga: Lirik Langgam Campursari Kembang Randu - Prigel Pangayu, Ciptaan S Harsono

Kuciwane
Wong bagus adoh parane
Adoh sesawangan
Nanging koyo tansah nyandhing

Tak enteni
Kapan rasaku wus sarju
Nadyan nganti sewindu
Karepku sedyaku tanpo jemu

Nora kendhat
Rino wengi jroning ati
Terus tumlawung anjentung
Lan bingung kasurung mergo wuyung

Baca Juga: Lirik Langgam Campursari Rinujit - Prigel Pangayu, Ciptaan Agus Samiremen

Kuciwane
Wong bagus adoh parane
Adoh sesawangan
Nanging koyo tansah nyandhing

Tak enteni
Kapan rasaku wus sarju
Nadyan nganti sewindu
Karepku sedyaku tanpo jemu
***

Editor: Dadang Harumaya

Sumber: Youtube Kraton Digital

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Ungu Band - Tercipta Untukku Lirik dan Chord

Jumat, 7 Oktober 2022 | 15:15 WIB

Notasi dan Cakepan Langgam Gending Srampat Slendro 9

Selasa, 4 Oktober 2022 | 18:24 WIB

Lirik dan Chord Lagu Semenjana Versi Soegi Bornean

Senin, 3 Oktober 2022 | 23:39 WIB

Lirik Lagu Satru 2 Happy asmara dan Denny caknan

Minggu, 2 Oktober 2022 | 21:25 WIB
X